coperta-353Numarul 353 al revistei STAR vine cu dezvaluiri incendiare despre “problemele profesionale” a minstrului de externe Cristian Diaconescu. Astfel paparazzi STAR l-au surprins pe demnitar in masina cu o blonda oprit in preajma unui restaurant chinezesc. Cand domnisoara s-a simtit luata in colimator s-a ascuns sub bordul masinii. Pentru ca au fost descoperiti ministrul a coborat din autoturism si a luat mancarea la pachet. Cristian Diconescu si blonda care s-a dovedit mai apoi fiind de la Realitatea TV au plecat in tromba… Unde au plecat si cine este blonda aflati in STAR. Eu public coperta celui mai incendiar numar care se afla deja pe piata. Asa ca un flavor…

Update: Intr-o interventie telefonica la Radio 21 purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe a afirmat ca Cristian Diaconescu si Cristina Sincai discutau probleme profesionale…. Serios? La doamna in apartament? Cu papica luata la pachet? Poate invatau tehnici de interviu!

UPDATE: Pentru ca subiectul a starnit un val de interes foarte mare va postez mai jos si cateva fotografii.

cristi

UPDATE 2: Pentru cei mai carcotasi dintre voi care nu vad in pozele de mai sus nimic interesant am sa va las mai jos link-ul catre emisiunea de la Radio 21 unde redactorul de la STAR explica firul povestii. Mai fac precizarea ca aceste poze sunt doar o selectie din cele 20 de poze care apara in revista si care fac imaginea completa. Click aici pentru emiusiune!

Advertisements