Esti stresat ca inelul (bezel) de inox de la telefonul tau are zgarieturi? Nimic mai simplu! Exista o metoda de finisare pe care am experimentat-o pe propriul meu telefon. Metoda te scapa de urmele de folosire dar iti da si un nou look metalic mat. Prin urmare, pentru cei care vor sa isi “tuneze” bezelul de la telefon va las mai jos un tutorial.

De ce aveti nevoie:
1. o rola de banda adeziva mata de la Scotch. Este importanta marca pentru a nu lasa urme dupa desprindere.
2. smirghel cu granulatie 2000
3. o bucata de pasla sau de microfibra tip Optex.

Lets go!
PASUL 1:
Este important sa va protejati carcasa de plastic din spate a telefonului aplicand scotch pe toata circumferinta ei exact la imbinarea dintre carcasa si bezel. Procesul nu e dificil, necesita putina atentie pentru a alinia foarte bine banda de scotch.
scot
prot

PASUL 2:
Cu foaia de smirghel incepeti sa slefuiti suprafata inelului. ATENTIE! Metoda de slefuire trebuie sa urmeze linia inelului pe lungimea lui si nu pe latime. Micarea se face staga-dreapta sau dreapta-stanga. Atentie ca foaia de smirghel sa nu atinga ecranu. Mentineti apasarea pe suprafa inelului. Procesul este incheiat dupa uniformizarea slefuirii pe toate 4 laturile si colturile inelului.
smir
final
final2

PASUL 3:
Curatati cu bucata de pasla sau microfibra tip Optex toate impuritatile. Frecati bine si energic!
GATA!

Noul look metalic este gata. Acum ati scapat de zgarieturi si aveti un look nou.

Atentie! Procesul nu este greu. Il poate face orice cu putina indemanare si atentie dar totul este pe riscul vostru desigur!
Spor la treaba!

Advertisements