Ma numar printre cei care au facut o execeptie si au fost sa voteze la alegerile locale in 2008. Nu am votat decat pentru primarul general. Atunci am ales sa il votez pe Oprescu. Am avut speranta ca va face in sfarsit cineva treaba in orasul asta. Desi s-au ridicat deja voci care sa il critice pe Oprescu la un 1 an de mandat, consider ca primarul are dreptul sa fie evaluat dupa 4 ani. Omul are un “contract” cu noi, 4 ani. Dupa aceasta perioada putem sa tragem linie si sa vedem daca a fost bun sau nu.

Cu optiunea lui Oprescu de a candida la presedintie nu sunt de acord. Si o contest cu toata puterea. De ce? Dintr-un motiv simplu:

> Pentru ca ne-a PROMIS ca nu va proceda ca si ceilalti primari care si-au pus palma in kur si au plecat spre functii mai inalte

Daca totusi pe Oprescu il frig talpile sa plece atunci sa plateasca!!! Ce sa plateasca?

Pai suma necesara organizarii unui nou tur de scurtin inainte de termen. Asta asa ca despagubire! De ce sa scoatem iar din buzunar alti bani. Bani cu care se puteau rezolva in prezent multe alte probleme stringente. De ce sa mai suportam toanele si ambitiile de preamarire ale unora!!!

Prin urmare: OPRESCU SA PLATEASCA daca vrea la presedintie si apoi sa se duca linistit!

Ce ziceti, punem de o motiune???

Advertisements