Ma aflu la AFI Palace Cotroceni, cel mai mare Mall din sud-est-ul Europei (asa zice la reclama). Curiozitate m-am manat aici si in plus mai este si la doi pasi de casa. Ca mine multi altii. Este mallul plin la ora 12.00 de parca nu ar mai avea nimeni serviciu. Dar cum stiu ca romanul nu se omoara cu munca mai ales la sfarsit de saptamana, nu mai comentez.
Per ansambu Mall-ul arata bine, este mare (asta place la romani) si chiar risti sa te ratacesti. Daca nu in zona cu magazine, atunci in parcare sigur ai sanse daca nu retii numarul si etajul unde ai lasat masina.
Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca mall-ul nu este gata. Este un mare santier. Si aici nu vorbesc de magazine ci chiar de amenajarile generale. Praful este de doua degete, muncitorii misuna de colo-colo, finisajele nu sunt gata sau,pe alocuri de proasta calitate. Mi se pare lipea de consideratie fata de mine ca vizitoator sa fiu “agresat” de mizeria asta. Dar nu ma mira, pentru ca nu este prima data cand se intampla. La fel si la Mall-ul din Baneasa de unde se naste intrebarea: de unde disperare asta de a da drumul unui magazin care nu este gata? Banuiesc ca se merge pe ideea: “dam drumul repede sa le luam banii la disperati si terminam noi pe parcurs”.
In mod normal acum totul ar fi trebuit sa straluceasca de curatenie, toate sa fie puse la punct!
Cinematograful nu e deschis, zona de fast-food este si asta printre schele si foarte multe magazine sunt inca in amenajare!
Prin urmare, daca aveti altceva mai bun de facut, inca nu marita sa veniti pana aici.

De la “muzeul” Mall Cotroceni a transmis subsemnatul.

Advertisements